stukken kristal

Reikibehandelingen

Bij Reikikracht geef ik naast cursussen ook individuele behandelingen.

Behandelingen kun je ontvangen in mijn praktijkruimte in bewustzijnscentrum Sadhana in Enschede. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het mogelijk om thuis of een andere locatie af te spreken of een behandeling op afstand te ontvangen.

meditatie

Wat is Reiki?

Het woord “Reiki” komt voort uit de Japanse woorden “rei”, wat “universeel” betekent, en “ki”, wat verwijst naar de levensenergie die door alles stroomt. Bij het toepassen van reiki worden lichaam, geest en ziel, als het aankomt op ziekte en genezing, als een geheel gezien. 

Je kunt reiki ervaren in een behandeling, maar je kunt er ook voor kiezen om een zelfbehandeling te leren toepassen. Dit alles leer je in een Reiki 1 cursus.

Wat kan Reiki voor mij doen?

Reiki spreekt je interne helingsvermogen aan. Iedereen heeft de universele reiki energie in zich. Door een behandeling word je zelfhelend vermogen aangesproken en heel je van binnenuit.

Een behandeling kan je op vele vlakken ondersteunen. Het kan pijn verlichten in je lichaam, maar ook mentaal helpen. Het is geen vervanging voor een bezoek aan een dokter, maar kan zeker ondersteunend zijn.

reiki healing2