reiki healing4

Reikikracht Twente

Welkom in de praktijk Reikikracht Twente. Deze praktijk is te vinden in het bewustzijnscentrum Sadhana, gelegen op een rustige locastie vlak naast het centrum van Enschede. Goed bereikbaar met ov, met de fiets en met de auto.

Sinds januari 2024 is mijn praktijk hier gevestigd. Toen heb ik hier de kans gekregen om de praktijkruimte van een andere reikibehandelaar over te nemen.

Waarom Reiki

Al tientallen jaren heb ik veel interesse gehad in spiritualiteit, healing en in Reiki. Reiki heeft mij altijd al mij een ingang gegeven om mezelf te zijn en me te ontwikkelen. Na het verlies van mijn man en het verwerken daarvan, bleek Reiki een fijn hulpmiddel.

In 2021 ben ik begonnen met het volgen van een training Reiki. Door een artikel waar een Reikicursus aangeboden werd was mijn interesse in het starten van een eigen praktijk gewekt. Dit keer voelde het goed om eraan te beginnen.

Het heeft voor mij altijd al aangevoeld alsof ik van nature al kon behandelen en helpen. Ik heb nu alleen de ingangen daarvoor gevonden.

kristallen
liefde

Helpende handen

In deze omgeving met gelijkgestemden voelt het logisch en prettig om anderen ook de mogelijkheden van Reiki te laten zien en ervaren. Reiki is ooit ontwikkeld om door te blijven geven, zodat zo veel mogelijk mensen hier baat bij kunnen hebben.

Daarom bied ik ook graag, naast de reguliere reikibehandelingen, bij voorkeur cursussen, trainingen en oefenavonden aan. Zo kunnen we met zijn allen elkaar blijven helpen.