cluster amethist

Cursus Reiki volgen

Bij Reikikracht Twente kun je naast individuele behandelingen ook zelf leren hoe je Reiki kunt toepassen. Dit kan door een cursus te volgen. Zodra je bekend bent met Reiki door tenminste de eerste cursus te volgen, is zeker ook aan te raden deze kennis veelvuldig in praktijk te brengen op onze oefenavonden. Naast dat dit een heerlijke avond met gelijkgestemden is, is het ook een ideale manier om zowel te oefenen als een ontspannen healing te ontvangen.

Reiki 1

Heb je je altijd al afgevraagd wat Reiki voor jou kan betekenen? Hoe je deze energie kunt gebruiken om jezelf of anderen iets extra’s te geven?

In de eerste Reiki-cursus leer je wat Reiki betekent en hoe je dit toe kunt passen. De mogelijkheid om Reiki te geven heeft iedereen in zich. Alleen veel mensen zijn die verbinding kwijtgeraakt. Laat de energie stromen en ervaar op een laagdrempelige praktische wijze wat Reiki voor jou kan betekenen.

reiki healing3
reiki oefenavond

Reiki 2 en 3

Heb je Reiki 1 gevolgd en ben je op zoek naar dat stapje extra? Wil je leren hoe je ook op afstand een ander kan aanvoelen en kan helpen?

Bij Reiki 2 gaan we dieper in op healing op afstand. Leer hoe je kunt geven zonder dat de persoon binnen handbereik is. Bij Reiki 3 leer je hoe je zelf Reiki aan anderen kunt bijbrengen en zodoende Reiki-master te worden.

Reiki oefenavonden

Wil je jouw opgedane Reiki-ervaring in praktijk blijven brengen? Of zoek je een eenvoudige manier om een healing te kunnen geven en ontvangen? Of heb je behoefte aan nog wat extra tips om nog zelfverzekerder Reiki te blijven geven?

Voor de één is het heel spannend, zeker de eerste keer en voor de ander is het juist bevrijdend en diep ontspannend. Je kunt er veel energie van krijgen en het kan je sensualiteit aanwakkeren. Ook kunnen er allerlei emoties vrijkomen. Laat deze vooral stromen. Je bent goed zoals je bent.

reiki oefenavond2